Nou ik heb zo’n ding en in het pakket zat er  ook eentje voor de bikinilijn, ze hebben een mooi motiefje en de knopjes zijn roze, echt iets voor mij dus!

Wanneer je wel eens een reclame ziet voor een Epilady, zie je dus altijd vrouwen die er allemaal stuk voor stuk prachtig uitzien en ze lachen allemaal, dus dan ga je er eigenlijk van uit dat het epileren van je benen, oksels of bikinilijn een bijna pijnloze en fijne behandeling moet zijn, toch?

Vandaag heb ik het ding gebruikt en terwijl ik epileerde heb ik in de spiegel gekeken en echt keihard AAAAAAAAAUUUUUUUUWWWWWWW geplaybackt…jeetje zeg, dat is pijnlijk, maar toch heb ik heel  dapper allebei mijn onderbenen ge plukt en nu brand het een beetje.

Uiteindelijk heeft het een uurtje of twee gebrand, maar mijn benen zijn superglad en ik ben blij om dit mooie resultaat! Dus de volgende keer gebruik ik mijn kleine martelapparaat gewoon weer, maar even tussen ons gezegd en gezwegen,  voorlopig scheer ik mijn bikinilijn nog gewoon met de Ladyshave, want je moet wel een beetje een hekel aan jezelf hebben om zoiets op zo’n delicaat plekje los te laten.

Volgens mij heb ik niet echt een lage pijngrens hoor, misschien had ik een lage-pijngrens-dag, zou dat kunnen?

Maar goed, de bebossing op mijn benen is weg en ik heb geen bultjes en ook niet uit hoeven kijken dat ik mezelf in mijn vel schoor, dus eigenlijk is het een aanrader en er zijn hele volksstammen die erbij zweren!

Ik had altijd een voorraadje wasstrips, die ik dan verwarmde met mijn föhn (want in je handen warmwrijven gaat echt niet) en dan trok ik zo de haren van mijn benen, geen probleem dus, maar omdat  ik MS heb gaat het  ‘mezelf  in onhandige poses wringen’ om het plakkerige goedje zo efficiënt mogelijk aan te brengen niet meer zo goed, bovendien is het ook erg onhandig om de wasstrips van elkaar te peuteren en goed weg te leggen, zonder dat de was aan mijn kaptafel vastplakt, of dat je strips niet omkrullen en met de waskant aan mijn kaptafel plakken.

Natuurlijk kan ik me ook laten harsen bij de schoonheidsspecialiste, maar dat hoeft niet meer met mijn Epilady!

Fijn dus, je bent de pijn snel vergeten dus ik hoor nu ook bij de volksstammen die zweren bij de Epilady.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.