OK hier gaat hij dan:

In bed kan ik alleen op mijnrechterzij liggen.  Omdat ik zelf niet kan draaien legt Marty mij al op mijn zij weg en vanwege de katheter ligt het nog een beetje ingewikkelder. De ‘zak’ zou eigenlijk naast het bed moeten hangen maar wij hebben nog niets om hem in op te hangen dus ligt hij of op het matras of op de grond.

Dankzij slaaptabletjes kom ik goed in slaap en kan ik meestal doorslapen maar vaak is het zo dat ik ‘s nachts wakker wordt omdat mijn rechter heup zeer doet. Het voelt dan aan alsof ik een zilverpapiertje op een amalgaam vulling aan het kauwen ben en dat voelt niet fijn en daar worden ik dus wakker van. Ik val uiteindelijk wel weer in slaap maar eerst probeer ik mij zo goed mogelijk aan de bed-beugel op mijn rug te duwen zodat mijn heup even wordt ontzien wanneer ik weer terug probeer te draaien val ik meestal wel weer in slaap.

Sinds drie dagen heb ik regelmatig hoofdpijn van het bonkende soort. Dit is niet continu, maar komt en gaat.  Wanneer ik in de douche ben geweest en Marty mijn haar heeft gewassen moet hij het föhnen. Hij zorgt dat ik afgedroogd ben en ingesmeerd hij geeft mijn deodorant aan hij spuit de eau de toilette op hij geeft mij mijn gezichtscrème aan. Hij zorgt dat mijn kleren aangetrokken worden kortom hij doet alles

Wanneer ik achter de computer ga zitten na het douchen, dan heb ik het idee dat mijn ogen heel snel van links naar rechts bewegen ik heb moeite met concentratieproblemen omdat het lijkt dat ook het beeldscherm van links naar rechts gaat en dan ook nog eens heel snel

Ik heb ook het gevoel dat er de 100 duizenden miertjes door mijn linkerhand lopen. Soms voelt mijn hele lijf kriebelig ik heb nu ook het gevoel alsof mijn linkerhand een beetje brand en jeukt heel graag een gevoel

Dit zelfde gevoel in mijn hand heb ik ook wel eens wanneer ik in bed lig en probeer te slapen en dat gaat hij niet want dat is zo verschrikkelijk vervelend gevoel

Ach, ik leef en dat ik me soms beroerd voel….

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.