Reacties

reactie van Koos en Tiny op ‘ons’ verhaal

Fantastisch verhaal. Het is een eer er in te mogen figureren.Het is voor ons een groot genoegen, dat wij je hebben leren kennen.
We hopen je nog heel dikwijls te mogen ontvangen.
Tiny en Koos.

Brigitta Carolina Nooren-Aanraad

Wat een groot respect heb ik voor jou Henriette om alles zo inlevingsvol op papier te zetten je bent geweldig en vol goede moed je bent echt een lieve vrouw ???????????? heb ook veel opgestoken van jou boek dank je wel hier voor meisie

Rinie Schellen

Goedemorgen Henriette, Je boek zou onder de Kerstboom komen, maar omdat er geen folie omheen zat, heb ik het in 2 dagen gelezen, Mijn complimenten, CHAPPEAU hoe je dit alles neer gezet hebt, ik wens je sterkte toe voor de toekomst en zie uit naar je tweede boek. fijn weekend, lieve groetjes Rinie

Loes van Unen-kolmeijer

 En ……..je hebt het voor elkaar dat Ad, mijn man jouwboek in een keer heeft uitgelezen, en dat is bijzonder voor hem!

Reactie van Mitsai

ik ga t boek aan al mijn vrienden uitlenen, dan begrijpen ze mij beter en een voor jou *knuffel* wat herken ik veel zeg poeh

Jorien van Meel

Hallo Henriette,

Hoe gaat het nu met je?

Ik heb je boek gelezen in mijn  vakantie en nog een boek over eten dat ook goed aansloot bij jouw boek (ook  misschien nog wel interessant voor jou).

Ik vind jouw boek indrukwekkend en heb veel  respect voor jou zoals jij met je MS omgaat.

Dat je steeds in moet leveren vind ik wel het aller moeilijkste, ook om te lezen.

 

Ik hoor graag als je 2e boek uit komt.

 

Veel liefs, zeker ook voor Marty en het beste voor jullie!!

 

Groeten Jorien.

Van Meel Motoren

Reactie van Corrie vd Pluijm

Hallo Henriëtte, ik werk op de W.W. en ken Marty. Dit weekend heb ik jouw boek met veel belangstelling gelezen. Door jouw openhartigheid heb ik nu een veel dieper inzicht in wat het zoal inhoudt als je MS hebt. Door hoe je het vertelt had ik geregeld een big smile, knap hoe je de ernstige situatie\’s op een leuke manier kunt vertellen. Jouw levenservaring heeft je levenswijsheden gebracht die anderen wellicht kunnen aanmoedigen. De overpeinzing van Liesbeth over jou als ,,de heldin met de stevige billen\’\’ vond ik echt bijzonder. Het is mooi als je ondanks tegenslagen, of juist daardóór, zo\’n kijk op het leven kunt ontwikkelen. Dus …….ik heb diep respect voor je, en ook voor Marty. Ik wens jullie samen veel kracht, wijsheid en liefde en zie uit naar deel 2. Hartelijke groeten, Corrie vd Pluijm

Reactie Joop van Buuren

Goede morgen Henriette, Ik heb je boek al een paar dagen uit, als eerste wil ik zeggen dat je het knap verwoord je MS dingetjes zonder tjes moet ik eigenlijk zeggen. het is niet niks wat ons overkomt. ik zie (lees) zoveel overeenkomsten met wat mezelf is gebeurd vanaf het begin dat ik MS had (2007). Jij hebt het knap op papier gezet.

Reactie Joop van Buuren

Goede morgen Henriette, Ik heb je boek al een paar dagen uit, als eerste wil ik zeggen dat je het knap verwoord je MS dingetjes zonder tjes moet ik eigenlijk zeggen. het is niet niks wat ons overkomt. ik zie (lees) zoveel overeenkomsten met wat mezelf is gebeurd vanaf het begin dat ik MS had (2007). Jij hebt het knap op papier gezet.

Reactie van Janine
Hoi lieve Henriëtte,
 
Ik ben heel laat met mijn reactie want ik heb je boek al laaang al uit!! Ik vond het een eerlijk én heerlijk boek. Ik heb ervan genoten en heb het haast in een ruk uitgelezen.
Het klopt precies wat er op de achterflap staat: op een luchtige wijze vertel je je verhaal zonder de ernst uit het oog te verliezen. Knap vind ik dat. Als lezer word je zo op een heel ongedwongen manier meegenomen met wat je allemaal meemaakt. Ik ben blij dat ik jouw boek heb gelezen, het was ook heel leerzaam. Dank je wel!!Rode roos
 
Ik zie je boek ook in de Loods bij de yoga van Liesbeth en heb al een paar keer gezien dat iemand een boek kocht. Dat maar veel mensen nog volgen…
 
Veel liefs 
Janine
Reactie van Sannee Koster

Hallo Henriette, Ik heb je vanmorgen gesproken toen ik je belde over

de krant! Je zei mij eens naar jou website te kijken en dat heb ik met open

mond gedaan. Wat moedig en stoer dat je dit zo opgezet hebt en er zo open

over durft te zijn, héél mooi! Ik vindt het echt geweldig hoe jij hier over durft uit te komen en hoe luchtig en nuchter je ermee omgaat! Groeten, Sannee Koster (van de krant).

Reactie van Sannee Koster

Hallo Henriette, Ik heb je vanmorgen gesproken toen ik je belde over

de krant! Je zei mij eens naar jou website te kijken en dat heb ik met open

mond gedaan. Wat moedig en stoer dat je dit zo opgezet hebt en er zo open

over durft te zijn, héél mooi! Ik vindt het echt geweldig hoe jij hier over durft uit te komen en hoe luchtig en nuchter je ermee omgaat! Groeten, Sannee Koster (van de krant).

NOG een reactie van Liesbeth Bours-Romijn

Ha die lieve Henriette,

Ben zó blij met je stapel boeken die ik neerleg in de (yoga)Loods. Jouw pakkende, aangrijpende verhalen met zoveel levensvuur en geestdrift moeten onder de ogen van veel mensen komen.
Mensen lijden innerlijk allemaal – geestelijk of lichamelijk, of ze iets of helemaal niets mankeren – maar hoe daarmee om te gaan is voor de meeste onbekend. Jouw MS in een hevige staat laat ons allen zien welke kracht er innerlijk in een mens schuilgaat! Hoe sta ik midden in mijn pijn? Hoe durf ik “allee ! “te zeggen tegen mezelf? Hoe kaart ik onmenselijke situaties aan binnen de gezondheidszorg? Hoe blijf ik staande, ook al kan ik letterlijk niet meer staan? Jouw verhalen, heerlijk geschreven, zijn een enórme boost voor ELK mens! Laten we het maar gewoon direct gaan lezen. Wat jij!

Liefs Liesbeth

Reactie van Liesbeth Bours-Romijn

Bij Henriëtte leidde dat zelfs tot een veroveren van Nederland en wellicht ook België.
Want woensdag 27 mei heeft de presentatie van haar boek met haar verhalen over MS plaats gevonden op de jaarlijkse Wereld MS Dag in het Corpus in Oegstgeest. Daar zat in haar rolstoel een vrolijke blije Henriëtte – met Maartje van Weegen naast haar – om haar twee eerste exemplaren van haar boek “Ik ben er één uit duizend” aan de directeur van MS Research, Dorinda Roos, èn aan de (waarnemend) directeur van MS Vereniging Nederland Herman van der Weide aan te bieden.

Een boek van harte aanbevolen en te bestellen bij Henriëtte zelf ( h_nooren@ziggo.nl ) en in elke boekhandel. Het boek kost 18,00 euro waarvan 1,50 euro ten goede komt aan MS Research. Door 20,95 euro (incl. verzendkosten) over te maken op NL87RABO0143269526 tnv H. Nooren-vanden Bogaert ovv je naam en adres, heb je een prachtig cadeautje voor iemand anders nadat je het eerst zelf gelezen hebt (van Henriette mag dat). Doen hoor!

Reactie van Corrie

Wat een geluk dat ik als eerste aan de beurt was om jou boek te lezen, heb ik weer eens volop kunnen gniffelen van plezier! ????
Je hebt ècht een geweldig leuk boek geschreven en je kan ook erg leuke woordspelingen maken, waar je als lezer erg door verrast wordt!
Maar bovenal is het een eer om even mee te mogen kijken door jou ogen met je MS belevenissen lieve Henriëtte !????☔️???? Wat fijn dat je dit wil delen, heel leerzaam!
Dank je wel!
Veel liefs,????
Corrie

Reactie van Helga

Lieve Henriette,

 

Heb vandaag bijna in 1 ruk je boek uitgelezen. Ben diep onder de indruk van je doorzettingsvermogen, je positieve denkwijze, je kracht en de manier waarop je alles weet te verwoorden!

Ook heb ik meer inzicht in  en begrip voor MS gekregen.

Heel erg knap van je om dit voor elkaar te kunnen boksen! Maar zoals je zelf ook schrijft werkt het therapeutisch voor je; gelukkig maar, anders zou je het niet volhouden, denk ik zo!

Heel veel liefs en sterkte voor allebei en mijn pet af voor Marty, die net als jij moet worstelen om alles aan te kunnen,

 

Dag lieverd!

 

Helga

Reactie van Jan en Anke

Ik heb het in een keer uitgelezen. Ondanks dat ms geen leuk onderwerp is leest het goed en heb ik zelfs vaak gelachen. Mijn complimenten. Vriendelijke groet, jan en Anke

Reactie van Ida Roggen

Jouw boek kan het verhaal van mijn leven zijn. 25 jaar PPMS ervaring. Onze soort MS slaat op 10 procent van alle MS patiënten. Voor de andere 90 procent zijn medicijnen voorhanden. Wij begeleiden onszelf. Luisteren naar ons lichaam, eten gezond, zorgen dat we niet te zwaar worden. Moeilijk als je in een rolstoel zit! De hele dag je bewegingen controleren want vallen is uit den boze! Eenmaal met een klap op de grond belanden, zijn wij compleet uitgeschakeld en hebben hulp nodig om overeind te komen. Door onze dagelijkse ervaringen hebben we een extreem doorzettingsvermogen ontwikkeld. We hebben humor, zijn sterk en proberen alles wat we nog wel kunnen te doen. Op ons tempo maar het komt goed!
Ik wens je heel veel sterkte met het verdere verloop van je ziekte. Zorg goed voor jezelf. Houd van jezelf en de dierbaren om je heen en PLUK DE DAG! Er blijven genoeg dingen over die we kunnen doen!

Heel veel succes met je boek

Reactie van Gerida Kowsoleea

Facebook

Facebook

 Vandaag het boek “Ik ben er een uit duizend” opgehaald bij mijn dierbare vriendin Henriette Nooren-van Den Bogaert. Ik ben trots op haar dat ze na alles toch positief kan blijven. En ik ben benieuwd over de inhoud van het boek.!WORD VERVOLGD….
Boek uit van mijn vriendin Henriette Nooren-van Den Bogaert. ” Ik ben er een uit duizend” Zucht! Zeer leerzaam omdat je komt te weten wat MS is, ook lees je hoe deze vorm van MS iemand leven kan beheersen. Grappige stukjes geschreven, echt Henriette. Vooral omdat ik haar heel lang ken. Ik hoorde haar het haar al zeggen. Knap gedaan dierbare vriendin!
Een aanrader voor iedereen!
Reactie van Lia Meiboom

Facebook

Hoi nou ik heb je boek gelezen. Mooi dat ik een kijkje in je leven mocht nemen. Wat ben jij een kanjer zeg. Echt heel veel respect voor jou. Heb ook vaak moeten lachen……Gelukkig heb je nog humor genoeg! Ik was onder de indruk van je boek. Ik wens je nog heel veel fijne momenten x
Reactie van Corina Mengedé

Lieve Henriette,

Heb het boek in één keer uitgelezen. Al vrij snel kwamen de tranen. Het stukje over de aankondiging van je huwelijk en de ziekte van je vader (onze ome Ruud) raakte me enorm. Allerlei herinneringen kwamen boven. Ik vond het moeilijk om te lezen over het verloop van jouw leven met ms. Ik vind het knap dat je zo positief kunt zijn, ik weet niet of ik dat zou kunnen.
Ik heb echt bewondering voor je.
Het gevoel na het lezen van je boek laat me niet los.
Ik laat nog wel van me horen.
Groetjes van Lion
xxx Corina

Reactie van Femke, fysiotherapeut bij Van Broekhoven Fysiotherapie

Wat een prachtig boek heb jij geschreven!

Ik heb het met veel plezier gelezen en soms kon ik zelf jou horen in
mijn hoofd 🙂
En heel leuk dat de fysiotherapie ook vernoemd wordt.

lieve groet
Femke

Reactie van Sylvia

Hoi Henriëtte

 

Ik ben aan je boek begonnen en kon het tussendoor met moeite wegleggen.

Het leest heel makkelijk en wat herken ik veel van wat jij benoemt !

 

Ik zal je boek zeker aanbevelen aan mede ms-ers J  en natuurlijk ook aan mensen die iemand kennen met ms om meer inzicht te krijgen.

 

Bedankt, groetjes Sylvia

Reactie van Astrid Beyersbergen van Henegouwen

Gelukkig zijn er mensen zoalsHenriette Nooren-van Den Bogaert die hun ervaringen op papier kunnen en durven zetten…….daar zijn altijd dan andere mensen die daar vaak wat aan hebben………sommige mensen niet……..en je hebt altijd mensen die het beter weten…..nou die kopen/lezen zo’n boek toch lekker niet……..maar om dan iemand gelijk een profiteur te noemen vind ik eigenlijk wel (erg) ver gaan. Maar negatieve aandacht is ook aandacht……

Reactie van Kitty Dam

ik heb het boek gelezen, indrukwekkend,leuk beschreven met veel humor!

Reactie van Marian Buijs
Bedankt voor het snelle toesturen van je boek. Ik heb het met veel belangstelling gelezen. Een hoop dingen zo vreselijk herkenbaar en ik zie in jouw “verhalen” een beetje mijn toekomst. Ik weet dat iedere MS-patiënt natuurlijk anders is maar toch, ik ga wel bedenken wat er allemaal misschien nog op mijn pad zal komen. En ik moet het nog alleen zien de rooien ook, ben nooit getrouwd geweest en woon (in mijn geval nu gelukkig) nog samen met mijn lieve, zorgzame moeder. Zij is mijn steun en toeverlaat zolang ze er nog mag zijn. Maar goed, ik pluk de de dag maar zoals hij komt. Ik hoop dat het anderen aanspoort om je boek ook te gaan lezen. Ook ik heb het bijna in één adem uitgelezen. Helaas is het niet omdat het een spannend boek is maar omdat je gewoon wilt weten hoe of een lotgenoot met alle perikelen die bij MS horen omgaat.
Reactie van Thea Cox

Ik heb het boek gelezen, indrukwekkend, herkenbaar en de hoop dat er een vervolg gaat komen!

Reactie van Ramon Thijssen

Erg leuk om te lezen, in 1 adem was het uit. Mijn naasten heb ik ook aan het werk gezet. Henriette je mag trots zijn op het resultaat!

Facebook op 19 juli 2015

Zo en nu waar het echt over gaat. Geweldig boek om te lezen! Zelfs de naaste omgeving wil het graag lezen. Ik vind het super dat je het op deze manier van je af kan schrijven, ook meteen een stukje verwerking! Daar kan en mag je alleen maar respect voor hebben. Je mag trots zijn op het resultaat Henriette.
Reactie van Eric Witte

Facebook

Ben nu op drie kwart van het boek. Twee woorden, herkenning en verontrustend. Fijn dat het zo aanslaat. Hoe krijgen we ook de niet MSer aan het lezen. Eric Witte
Reactie van Wiebke

Shit we moeten nu naar de verjaardag. Ben op pagina 60 kan er niet van af blijven. Xxx

Reactie van Ilona Oonincx

Lieve Henriëtte,

Ook ik heb inmiddels je boek gelezen. Het ging snel, kon er niet mee stoppen, het was fijn om te lezen! Je mag trots zijn op het resultaat en trots zijn op jezelf! Daarnaast wil ik nog even kwijt dat jij en Marty een topteam zijn, de manier hoe jullie hier samen instaan….petje af! Vroeger spatte de liefde al van jullie af, ik zag het een paar jaar geleden op het toevallige terrasje in Italië en ik lees het in je boek ook overal terug….prachtig!!

X Ilona

Reactie van Nicole de Hoon

Hallo Harry, ik wil even aan je doorgeven dat ik je boek in een keer heb uitgelezen. Het was met een lach en een traan. Echt zoals ik je ken zo schrijf je ook. Ik heb heel veel respect voor je hoe je met je leven met MS omgaat. Ik zou zeggen op naar het volgende boek. Groetjes Nicole

Reactie van mijn nichtje Ingrid

Mijn lieve nicht Henriette heeft een geweldig boek geschreven over haar ziekte MS. Ben enorm trots op haar, ze maakt letterlijk en figuurlijk iets van haar leven ondanks haar ziekte. Zeer luchtig en vol met humor geschreven.

Reactie van Wil van der Meij

Geplaatst op 20 juni 2015 at 5:38 pm
Lieve Henriette, ik heb je boek achter elkaar uitgelezen. Het geeft een bijzondere inkijk in jou proces vanaf het begin dat MS in jou leven kwam tot nu. Vooral op de manier waarop je ermee omgaat. Met vallen en vooral weer opstaan. Soms letterlijk… Een manier die veel respect afdwingt. Telkens weer zoekend naar zo goed mogelijke oplossingen en de moed erin houdend! Samen met Marty die je in alles zo liefdevol bijstaat.
Langs de zijlijn staand weet ik gelukkig al hoe lief en bijzonder je bent. Daar heb ik je boek niet voor nodig gehad!
Goed dat je jou verhaal bent gaan delen met wie weet nog hoeveel mensen. Het zal niemand onbewogen laten en zeker ook moed geven. Mooi gedaan Henriette!
Liefs Wil

Reactie van mijn tante Leny

Hoi lieve.Henriette ik heb je boek gelezen ,voor mij heel herkenbaar hoe je het beschrijft .zeker de manier van schrijven ,hierin herken ik heel veel van je vader ,heel dapper en knap van je ,zoals je het verwoord ,erg veel respect voor jullie liefs xxxx

Reactie van Maria Helmer

mooi boek heb het zelf ook gelezen raad het iedereen aan om het te nemen

Reactie van Louise Santbergen

Louise Santbergen Je moet het boek echt lezen wat een kanjer ben je ….maar dat wist ik al ook je lieve man alle respect voor jullie saampjes ♡♡♡

Reactie van Kitty Dam

het is gewoon zo mooi geschreven waardoor je inzicht krijgt in wat ms is in jip en janneke taal
het is een feestje om dit boek te lezen

Reactie van Kitty Dam

het is gewoon zo mooi geschreven waardoor je inzicht krijgt in wat ms is in jip en janneke taal
het is een feestje om dit boek te lezen

reactie van Wil en Marco

Lieve Henriette, in een keer uitgelezen met een lach en ook wel met zo hier en daar een traantje.
Maar wat heb ik een respect voor je, niet dat ik dat al niet had hoor!!!!!!
En wat leuk en lief dat ik zelfs nog in je boek voorkom, een hele eer hihihi
Dikke xxx van ons

Reactie van Kitty Dam

het is gewoon zo mooi geschreven waardoor je inzicht krijgt in wat ms is in jip en janneke taal
het is een feestje om dit boek te lezen

Reacties van Wijnand mijn uitgever:

reacties van Wijnand mijn uitgever:

Wijnand Van de Meeberg
25 mei om 9:40

Nooit stil blijven staan bij wat je aan ellende overvalt, maar doorgaan, vechten en blij blijven. Dat is wat Henriette Nooren-van Den Bogaert vertelt in haar boek. Een les en steun voor veel mensen die er voor open willen staan.

Ach, iedereen kan een boek schrijven… Nietwaar?
Alleen niet iedereen kan een boek schrijven dat ook nog eens zeer leesbaar is en zo mooi uitgevoerd als ‘Ik ben er een uit Duizend’!!!
Gefeliciteerd auteur! — tevreden.

Reactie van Ellie

Reactie van Ellie:
Hoi henriette
ik heb vanmiddag je hele boek uitgelezen,ik kon er niet mee stoppen,het moest uit.
Wat heb je dit boek op een prachtige mooie manier geschreven.ik moet zeggen dat ik behoorlijk onder de indruk was hoor van WAT en HOE je het allemaal beleefd hebt,ik neem mn petje af voor jou en zeker marty en vele anderen die jou allemaal helpen,is heel wat beter dan die stomme zorginstellingen,wat heb ik me daar aan geërgerd zeg,dat ze zo met mensen omgaan en je zo lang laten wachten op bepaalde dingen,vind ik echt in en in triest,vandaar mn petje voor diegenen die er wel gelijk voor klaar staan.
Ik kijk uit naar je volgende boek hoor en ik wens jou en marty nog veel humor samen en sterkte voor als t wat minder gaat
veel groetjes en n dikke kus van ons
ellie en ad

Reactie van Agnes:

Reactie van Agnes:
Gister heb ik het boekdebuut van Henriette Nooren-van Den Bogaert bijna in één ruk uitgelezen. ‘Ik ben er één uit duizend’ staat boordevol indrukwekkende verhalen over haar leven met MS. Deze kanjer schrijft zowel serieus als luchtig en humoristisch. €1,50 per verkocht boek gaat naar MS Research. ‪#‎aanrader‬

Reactie van Ria:

reactie van Ria:
Ben begonnen met lezen soms met een lach en af en toe met een traan.
Het haal wel weer veel hereniging op zoals het Frankfurt verhaal was ik vergeten.
Fijn dat ik de schrijfster kent het lijk af en toe wel of je naast me zit en je verhaal verteld.
Het lezen doe ik in kleine stukjes die ogen willen niet altijd mee werken.
Nou meisje hoop dat je veel en leuke reactie krijgt en verkopen dat boek het is de moeite waard.
Ik laat het aan iedereen zien en vertel het ook dus zo word je wereld beroemd.
Hoi lieverd,

Ja het is me gelukt om je boek uit te lezen , fantastisch geschreven en herkenbaar.
Ik loop helemaal mee door je levensloop een er kwamen weer heel veel naar boven .
Natuurlijk is het oké dat je reactie plaatst op je website.
We horen wel wanneer je op de televisie kom. Uiteraard komen we dan meegenieten .
Wij zijn nu in Engeland tot vrijdag als ik terug ben kleppen we weer ff bij.

Lieve groetjes Ria
Succes met het volgende boek kijk er naar uit.

Send message

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.